Hyphen gallery

Dedicated to the splendor of Photography

WORLDS IN A BOX

WORLDS IN A BOX

RO

Aproape fiecare dintre noi isi aminteste cu nostalgie de cutia cu fotografii a parintilor sau bunicilor unde, in serile lungi si monotone de iarna, gaseam refugiu uitandu-ne cu emotie la fotografii de familie, fotografii de calatorie, vederi primite din colturile tarii si ale lumii… Odata cu era digitala, am uitat de farmecul descoperirii si al redescoperirii unor lumi minunate si interesante, inchise intr-o simpla cutie de carton. Ecranul unui calculator sau al unei tablete, pagina de facebook sau albumele virtuale sunt departe de a reda adevarata emotie si sensibilitatea regasita atunci cand tinem in mana, rasfoim si ne uitam la fotografii care ne plac si care vor avea intotdeauna ceva de transmis catre noi. Fotografia este o arta minunata care isi dezvaluie intregul potential de seductie doar atunci cand este prezentata intr-un mod corespunzator.

Worlds in a box este un concept care incerca sa ne reinvie pasiunea pentru fotografii si pentru colectionarea acestora. Dincolo de fotografiile de familie, avem cu totii fotografii preferate, teme preferate, artisti preferati. De ce sa nu le colectionam pe cele pe care ni le putem permite? Achizitionand incet, incet, in decursul anilor putem realiza o intreaga colectie care, in afara de placerea estetica, poate sa ofere si o investitie interesanta. Arta a fost intotdeauna, atunci cand a fost facuta cu pasiune si atentie, cea mai profitabila investitie.

HyPHen Gallery ofera prin conceptul Worlds in a box aceasta posibilitate. Fotografii printate prin metoda clasica silver-gellatin sau prin digigrafie pe hartii speciale de la Hanemuehle, Awagami, etc. cu capacitate foarte mare de arhivare, de zeci si sute de ani, pot face parte din colectia dvs. Acum, datorita sistemului de preturi specific galeriei - Limiting editions - puteti colectiona fotografiile preferate incepand de la preturi mai mult decat modeste si puteti construi in timp o adevarata colectie de “lumi in sine”.

Pentru comenzi de mai mult de 5 fotografii din acelasi format (dimensiune), va oferim gratuit o cutie speciala Hahnemuehle pentru arhivare fotografii, realizata din carton fara acizi si o pereche de manusi de bumbac, Kaiser.