Hyphen gallery

Dedicated to the splendor of Photography

The Art of PHotography meets Interior Design

The Art of PHotography meets Interior Design

RO

Aveti un spatiu pe care intentionati sa-l amenajati sau pur si simplu aveti un perete gol caruia nu stiti cum sa-i dati viata? HyPHen Gallery este locul cel mai potrivit in care trebuie sa veniti!

“ESTE FRUMOS CEEA CE SE POTRIVESTE” – spune o straveche definitie indiana a frumusetii. Nimic mai adevarat… HyPHen Gallery va ofera tot suportul necesar pentru a face cea mai POTRIVITA alegere, a fotografiilor si a modului de expunere al acestora astfel ca, in final, sa obtineti un ambient ARMONIOS, RAFINAT si cu PERSONALITATE.

Posibilitatile de folosire a fotografiei la designul interior sunt extrem de variate si de aceea specialistii nostri va stau la dispozitie pentru a realiza impreuna cu dvs. sau cu arhitectii decoratori proiecte deosebite, atat pentru spatii interioare private, cat si pentru birouri sau institutii. Realizam proiecte "la cheie", incepand de la consiliere in alegerea fotografiilor, a modului de printare si inramare potrivite si pana la transport si montaj.

Vizitati-ne galeria pentru a vedea cum arta fotografica reuseste sa transforme, intr-un mod spectaculos, spatiile interioare.